image Gestopt met je studie, wat nu? image Een beroep uitoefenen met je handen, het nieuwe goud

  De mooiste kleurentrends voor brillen

  De kleur van je bril kan een enorm verschil maken voor je algehele look. Denk bij het kiezen van een montuur niet enkel na over de trends, maar ook over het vinden van een stijl die je huidskleur aanvult of juist contrasteert, afhankelijk van het effect dat je wilt creëren.

  Neutrale monturen, zoals zwart, bruin en tortoise hebben een veelzijdige kwaliteit, terwijl gekleurde monturen geweldig zijn als je wat meer een statement wilt maken. Lees onze gids voor het kiezen van een brilmontuurkleur voor deskundig advies over het vinden van een paar dat je favoriete kenmerken laat opvallen. Afhankelijk van of je een bijzonder warme of koele huidskleur hebt, is de kans groter dat specifieke kleuren monturen je algehele look aanvullen.

  Koele huidskleur

  Bekend om het hebben van een roze ondertoon, zien koele huidtypes er het beste uit met evenzo koele monturen zoals blauwe ondertonen, zilver, grijs, groen en helder. Volledig zwarte monturen zijn misschien te hard, maar zien er geweldig uit als ze worden uitgebalanceerd met een subtiel patroon of een accentkleur.

  Neutrale huidskleur

  Neutrale huidtypes – met een mix van roze en gouden ondertonen – kunnen bijna alles dragen. Ga voor gedurfd met grimmig zwart, houd het neutraal met een tortoisepatroon of speel met een aantal leuke tinten.

  Warme huidskleur

  Geaccentueerd met een gouden ondertoon, zien warme huidtypes er het beste uit met even warme monturen – tortoise, bruin, rood, oranje, goud en geel. Ze zien er ook geweldig uit met de durf van zwart.

  Andere overwegingen

  Je hoeft je niet vast te houden aan veilige brilkleuren die aan de norm voldoen. In professionele situaties is het waarschijnlijk het beste om een ​​ingetogen bril te gebruiken, maar je zult zeker profiteren van het hebben van meer dan één paar om tussen te roteren.

  Klaar om nieuwe montuurkleuren te proberen? Opticien Bosschenhoofd biedt je een grote keuze aan brillen in diverse kleuren en montuurvormen!

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category