image Hoe werkt het huren van een machine? image Wat is doorslaand vocht en wat zijn de oorzaken hiervan?

  Hoe houd je jouw extensions mooi in de zomer? 

  Ook in de zomermaanden wil jij genieten van jouw mooie lokken. Je wilt dan natuurlijk niet dat jouw extensions helemaal verkleuren en aangetast worden door het chloor en zout. Extensions kosten genoeg en daarom is belangrijk dat jij ze ook in de zomermaanden goed verzorgt. In de zomermaanden hebben je extensions ook veel te verzuren. In dit artikel lees jij alles over de ideale tips. Ben jij nog opzoek naar extensions van kwaliteit? Kijk dan bij Hairextensions Voordeel en neem vooral ook een kijkje bij de beoordelingen van Hairextensions Voordeel. Dit kan jou veel helpen bij het maken van een keuze. 

  Met welke extensions kan ik zwemmen?

  Het is niet geschikt om met alle extensions te zwemmen. Hier kan je dan ook je extensions voor uitzoeken. Wil jij wel kunnen zwemmen met jouw extensions? Neem dan clip-in extensions, wire extensions, wax extensions en tape in extensions. Het wordt wel echt aangeraden om altijd met vast haar te zwemmen. Chloor, zout en zonnebrand zijn nooit goed voor de lokken. Dit kan je daarom ook altijd maar beter beschermen. Was na het zwemmen de extensions ook altijd goed uit, zodat jouw extensions van goede kwaliteit blijven. Het zijn echter toch dure dingen. Met permanente extensions kan je ook gewoon zwemmen. Ze hebben alleen wat extra verzorging nodig. Ook deze extensions kan je het beste vast dragen tijdens het zwemmen. Ook deze extensions hebben een extra verzorging nodig. Was die ook altijd uit en verzorg ze goed met oliën en maskers.

  Bescherm je haar tegen zon en uv-straling

  Als de zon schijnt, smeren wij altijd ons lichaam in met zonnebrand. Het is ook belangrijk dat je jouw haar beschermt voor de uv-stralen. Niet alleen jouw huid heeft deze bescherming nodig. Gebruik daarom producten voor je haar die uv-stralingen beschermen. Dit is ook echt veel beter voor de kwaliteit van je eigen haar, maar ook voor je extensions. Er zijn ook genoeg speciale masker die je kan gebruiken met een uv-filter. Smeer je haar absoluut niet in met zonnebrand. Dat is niet de bedoeling. Jouw haar kan hierdoor verkleuren. Koop daarom speciale haarproducten hiervoor! Zo blijft jouw haar en jouw extensions gezond!

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category