image Wat is doorslaand vocht en wat zijn de oorzaken hiervan? image Wat kun je doen om je tuin een stukje mooier te maken?

  Zo zorg je ervoor dat jouw Mercedes nog net even wat mooier wordt!

  Het is voor velen een droom om in een Mercedes te rijden. Als het eenmaal zo ver is dan stap je elke keer weer met trots in de auto. Wel kan het zijn dat je na verloop van tijd de auto wat minder mooi begint te worden. Het is normaal geworden dat je zo’n luxe auto rijdt en dat voelt niet prettig. Om je voortaan weer met dezelfde trots in de auto te laten stappen, zijn er een aantal aanpassingen die je kunt doen.

  Koop nieuwe velgen

  Een manier om de auto nog net wat meer op te laten vallen, is door nieuwe velgen te kopen. Mercedes heeft onwijs diverse modellen op de markt gebracht en de ene is nog mooier dan de ander. Mercedes velgen 19 inch kun je overigens op verschillende manieren aanschaffen. Het is hierbij aan te raden om naar een erkende Mercedes dealer te gaan. Mocht het om een wat oudere Mercedes gaan dan kun je beter tweedehands velgen aanschaffen via Marktplaats. Vaak zijn deze nog in goede staat en je bespaart er erg veel geld mee. 

  Andere velgen kunnen de waarde van de auto vergroten. Het kan dus zijn dat je een gedeelte van de investering bij de verkoop van de auto weer terug krijgt. Mocht je dit graag willen dan is het aan te raden om verschillende type velgen te onderzoeken.

  Koop een ander navigatiesysteem

  Sindskort zijn er erg mooie navigatiesystemen op de markt. Deze kun je volledig bedienen met touchscreen en zijn een stuk wijder. In bijvoorbeeld een Mercedes CLA uit 2015 zit nog een erg klein schermpje. Gelukkig is het mogelijk om dit schermpje om te wisselen voor een andere variant. Houd er wel rekening mee dat dit al snel meer dan 500 euro kost. Echter, ook hierbij geldt dat het ervoor zorgt dat de auto meer geld waard wordt. Daarnaast vergroot het je rijgenot ook behoorlijk. Houd er wel rekening mee dat het om een namaak scherm kan gaan. Dit kan de waarde van je auto in sommige gevallen negatief beïnvloeden. Onderzoek dit vooraf en voorkom dat je een beslissing maakt waar je uiteindelijk spijt van krijgt. Daarnaast kan je eventueel ook advies inwinnen bij een Mercedes dealer.

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category