Een rijbewijs halen naast je studie Uitzendbureaus voor verschillende branches

  Doorleren na het vmbo

  Na het behalen van jouw vmbo-diploma kun je voor verschillende opleidingen kiezen. De richting waarin je gaat doorleren is natuurlijk afhankelijk van jouw interesses. Vind je het leuk om reclame-uitingen te bedenken en marketingcampagnes op te zetten? Dan is doorleren in de richting van marketing en media iets voor jou. Lijkt het jou geweldig om bij de receptie van een hotel te werken? Dan past een opleiding in de richting van recreatie het beste bij jou. Wil jij liever de openbare orde en veiligheid handhaven? Dat kan! Namelijk met de mbo richting orde en veiligheid. Ben jij iemand die graag met zijn of haar handen werkt? Heb je daarnaast inzicht en ben je technisch ingesteld? Dan is de richting bouw en infra de beste keuze voor jou.

  Opleidingen in de bouw en infratechniek

  De richting bouw en infratechniek biedt jou diverse mogelijkheden om door te leren. Zo kun je op verschillende mbo niveau’s worden opgeleid tot timmerman, stukadoor, tegelzetter, metselaar, meubelmaker en interieurbouwer.

  Welk beroep jij in de toekomst wilt gaan uitoefenen is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en de talenten die je wilt benutten. Breng eens een bezoekje aan de website Bouwopleidingzuidwest.nl om te zien welke opleidingen en beroepsomschrijvingen jou allemaal aanspreken. Door jezelf goed in te lezen en scholen te bezoeken kun je een goede keuze maken voor een vervolgopleiding die bij jou past.

  Werken in een groeiende sector

  Door een bouwopleiding bouw jij letterlijk aan jouw eigen toekomst. Na het afronden van een bouwopleiding draag je daarnaast ook je steentje bij aan de toekomst van anderen. Kiezen voor een beroep in de bouwsector is niet alleen heel leuk, het is ook een slimme keuze. De bouwsector is namelijk een sector die na eerdere economische problemen anno 2016 weer erg aantrekt. Doordat de bouwsector langzaam weer aan het groeien is heb je na het afronden van jouw opleiding meer kans om snel een leuke baan te vinden.

  Zo kun je vrijwel meteen de kennis en ervaring die je tijdens jouw opleiding hebt opgedaan toepassen in de praktijk. Samen met collega’s lever je zichtbaar een bijdrage aan de bouw van woningen, kantoorpanden en fabrieken. Ook voorzie jij heel Nederland van goed gebouwde en onderhouden wegen, tunnels en bruggen.

  Ben jij klaar voor een toekomst in de bouw en infra?

   

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category