image Aanbouw versus uitbouw: wat zijn de verschillen image Hoe ga je een studentenverhuizing aanpakken?

  Is een echte Highschool net als in de film?

  We kennen allemaal de beelden uit de film. Een universiteit gevestigd op een prachtig landgoed. Leerlingen in uniform, cheerleaders in Amerika, Christmas in Engeland. Maar bestaat dit alleen in de film of kan je hier zelf ook deel van uit maken?

  Travelactive biedt je de mogelijkheid om zelf deel uit te maken van je filmdroom en voor een periode van enkele maanden tot een volledig schooljaar te gaan studeren op bijvoorbeeld een Highschool in Amerika. Dat zou toch geweldig zijn?

  Highschool in het kort

  Tijdens je verblijf in het buitenland studeer je aan de lokale High School en volg je het programma wat ter plekke aangeboden wordt. Je bent student onder de buitenlandse studenten, hebt je eigen locker, draagt hetzelfde uniform en maakt deel uit van dezelfde activiteiten. Je woont in de tijd die je aan de High School studeert bij een gastgezin. Juist hierdoor voel je je snel thuis in de nieuwe omgeving en wordt het High School leven snel jouw leven.

  Een positieve invloed op je toekomst?

  Tijdens je verblijf in het buitenland doe je enorm veel ervaring op. Je wordt ondergedompeld in een andere cultuur en leert een vreemde taal vloeiend spreken. Je doet veel nieuwe internationale contacten op, contacten die je ook terug in Nederland zult blijven onderhouden en die je dagelijks leven blijven verrijken. Je krijgt les in vakken die je in Nederland niet aangeboden krijgt, waardoor je kennis opdoet die je zou missen wanneer je thuisblijft. En dan is er natuurlijk de ervaring van het leven als in een filmdecor. Je zult zelf ervaren dat het leven op een buitenlandse High School meer lijkt op de films die je kent dan je had durven dromen. Travelactive heeft ervaring in het organiseren van High School studiereizen en biedt je het complete pakket aan. Van de inschrijving op een High School in het land van je keuze en het vinden van een gastgezin tot het begeleiden van je reis en het contact met je ouders. Zo wordt het studeren aan een High School een prachtige ervaring die je de rest van je leven met je mee zult dragen.

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category