image De vaardigheden van een personal trainer De zoektocht naar een baan

  SharePoint-trainingen zijn ideaal

  Sinds 2010 biedt SharePoint Academy verscheidene trainingen aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar SharePoint-trainingen in Den Haag? Dan bent u bij de SharePoint Academy aan het juiste adres! Deze trainingen zijn er in vele soorten en maten. Deze trainingen kunnen op allerlei locaties gegeven worden, waaronder op uw kantoor of op een SharePoint Academy locatie. Hieronder worden de verschillende SharePoint-trainingen beschreven, zodat u een beeld heeft van de diverse mogelijkheden die bij SharePoint-trainingen geboden worden.
  Let er wel op dat de namen van de trainingen en de inhoud altijd up to date zijn en het kan dus zijn dat de namen van de cursussen die hieronder genoemd worden anders heten tegen de tijd dat u een van deze trainingen wilt boeken.

  SharePoint-trainingen met ervaren trainers

  De ervaren trainers van SharePoint hebben jarenlange ervaring op het gebied van SharePoint en andere vergelijkbare programma’s. Daarnaast zijn ze getraind in het geven van persoonlijke trainingen of trainingen voor grote groepen. Daardoor zijn zij zeer adaptief en kunnen ze goed inspelen op de vragen van de klant en haar medewerkers. Zo waarborgt SharePoint-trainingen de kwaliteit van hun SharePoint-trainingen en zorgen ze ervoor dat u als klant altijd het maximale uit een training kunt halen.

  Beschikbare SharePoint-trainingen

  SharePoint biedt zowel trainingen die direct gelinkt zijn aan SharePoint, maar ook trainingen die aansluiten op andere Microsoft Business producten. Op het gebied van SharePoint zijn er trainingen als SharePoint 365, de SharePoint 2016 server en de 2013 server. Ook is het mogelijk om dieper op de stof in te gaan met behulp van een SharePoint User training, een SharePoint Basic, Pro en SharePoint Fast Track. De trainingen zijn zowel te boeken, gebaseerd op enkele dagen of op meerdere dagen. Zo kunnen de SharePoint-trainingen geheel worden aangepast op de vraag van de klant. Ook kunnen er gemakkelijk trainingen op locatie naar keuze worden gegeven. Zo kan de klant helemaal bepalen en aangeven wat voor hen handig is en hoe SharePoint-trainingen het beste op hen van toepassing zijn.

  Wat krijg je bij SharePoint-trainingen?

  Bij alle SharePoint krijgen de cursisten een beschikking over een privé trainer met tenminste vijf jaar ervaring in SharePoint-trainingen en een online omgeving waarin de cursus gevolgd en bijgewerkt kan worden door de cursist en de trainer.

  Daarnaast ontvangen alle cursisten een handboek dat altijd gegarandeerd up to date is en de cursisten van alle nodige informatie voorzien. Deze handboeken kan de cursist uiteraard houden, zodat ook na de cursus nog informatie opgezocht kan worden door het bedrijf en de medewerkers. Na afronding van een SharePoint training krijgt elke cursist ook een deelname certificaat. Dit is handig voor medewerkers van bedrijven die op een later tijdstip in een vergelijkbare functie zouden treden bij een ander bedrijf. Dit certificaat is een geldig certificaat dat een hoog niveau van SharePoint kennis waarborgt.

  Bij de cursus zitten koffie, thee, locatiekosten en het gebruik van ICT-middelen inbegrepen. Meer informatie over de SharePoint-trainingen vind je op de website van The SharePoint Academy.

   

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category