Welke soorten stellingen zijn er en waar worden ze voor gebruikt? Hoe kan ik de ultieme etalage creëren?

  De bouw zoekt jou!

  De bouw staat er om bekend dat het een zeer dynamische maar ook zeker een interessante sector is. De bouwsector staat nooit stil waar je ook komt zie je wel dat er nieuwe panden, huizen, wegen etc. worden gebouwd of verbouwd. Om deze (nieuwe) bouwprojecten te kunnen realiseren zijn er echte vakmensen nodig die deze klussen kunnen verwezenlijken.

  Ben jij nou op zoek naar een leuke en uitdagende opleiding in die bouw met toekomstperspectief dan is Vakmasters Goes de juiste opleider voor jou. Hieronder worden enkele voordelen aangegeven waarom het kiezen voor een bouwopleiding een goede keuze is.

  Werken en leren

  Als student aan de MBO-opleiding van Vakmasters zal je theoretisch en praktijkgericht geschoold worden. Zo kan je het geleerde direct in de praktijk toepassen in een stage onder toezicht van een erkend leerbedrijf. Naast dat je het geleerd ook daadwerkelijk kan gaan toepassen heeft het ook het voordeel dat je betaald krijgt voor je geleverd werkt. Zo leer je wat je leuk vindt en verdien je ook direct geld. Een echte win-win situatie.

  Handwerk

  Vind jij het werken met je handen leuker dan in de schoolbanken zitten? Dan is een bouwopleiding een goede keuze. In een bouwopleiding zit een goede verdeling van theorie en praktijk waardoor je het beste van 2 werelden krijgt.

  Garantie op werk

  De bouwsector staat te springen om nieuw personeel vanwege het gebrek aan (geschikt) personeel. Na het afronden van je opleiding ben je vrijwel verzekerd van een baan in de richting die jij leuk vindt en is er ook altijd nog de mogelijkheid om door te groeien in een functie. Of dat nu door middel van een nieuwe opleiding is of een intern traject bij een bedrijf.

  Variatie

  Geen enkele dag in de bouw is hetzelfde, zo ben je ook tegelijk met meerdere bouwprojecten bezig waardoor er veel variatie is in werk. Door steeds nieuwe ontwikkelingen in de bouw blijft het uitdagend en zal je deze ontwikkelingen moet weten te beheersen.

   

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category