Applicatiebeheer steeds belangrijker: kansen voor opgeleiden Opleiding Verkoopmedewerker

  MBO en BHV

  Een cursus bedrijfshulpverlening leidt u op tot een medewerker die weet hoe hij/zij moet handelen in noodsituaties op de werkvloer. Denk aan het blussen van kleine brandjes, EHBO verlenen en het ontruimen van het pand.

  Volgens de wet moet er per tien medewerkers minimaal één BHV-er aanwezig zijn. Dit kan bij grotere organisaties soms anders zijn.
  Wanneer de BHV-er niet aanwezig is moet er iemand zijn die zijn plaats in kan nemen.

  Een BHV-er heeft een soort voorpostfunctie. De BHV-er is de belangrijkste persoon vanaf het moment dat er een gevaarlijke situatie is ontstaan tot het moment dat de hulpdiensten gearriveerd zijn, wanneer de zorg aan de hulpverleners over wordt gedragen. De eerste momenten zijn vaak het meest belangrijk.

  Snelle en deskundige hulp is van groot belang en kan veel leed en problemen voorkomen.

  Een BHV cursus kan voor MBO studenten leuk staan op het CV en een cursus duurt slechts twee dagen.

  Geschiktheid

  Ben jij degene die als eerst vlucht als er brand ontstaat of de kamer moet verlaten bij de eerste druppel bloed? Dan is BHV helaas niets voor jou. Enige mate van stalen zenuwen is gewenst bij een BHV-er. Een BHV-er moet het hoofd namelijk goed koel kunnen houden.

  De opleiding

  De opleiding bevat 3 delen. Brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen. Alle onderdelen bevatten een deel theorie en worden vervolgens onderbouwt door het gedeelte praktijk, de praktijk is het grootste gedeelte. Tijdens de BHV cursus worden er echte brandjes geblust en worden er bepaalde situaties ontrent de gezondheid van de mens gesimuleert. Zorg er voor dat al uw vragen en onduidelijkheden beantwoord worden zodat u, als het er op aankomt, zo goed mogelijk kan handelen en kunt begeleiden.

  Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor de BHV cursus van G4S of neem gewoon eens een kijkje op de website.

  Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category
  • By Tag